​Simona Halep a vorbit pentru Tennis World USA despre starea ei de sănătate, dar şi despre obiectivele pentru sezonul următor. Liderul mondial îşi doreşte să ridice deasupra capului încă un trofeu de Grand Slam, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Dacă accidentarea de la spate se ameliorează, voi fi aptă să mă întorc la antrenamente. Sper ca totul să decurgă normal. Vreau să câştig un nou turneu de Grand Slam, e un obiectiv pe care mi-l setez în fiecare an. Am câştigat Roland Garros, acum Wimbledon este obiectivul. Sunt încrezătoare că voi avea un sezon bun, chiar dacă ar putea fi un început lent de an din cauza faptului că nu am jucat foarte multe meciuri la finalul acestui sezon", a spus Halep, conform sursei citate.

Halep va începe anul 2019 fără Darren Cahill. Cei doi au anunţat pe 9 noiembrie că vor întrerupe colaborarea care dura deja de patru ani. Halep a anunţat că în primele luni ale noului an va merge la competiţii fără să fie însoţită de un antrenor.

WTA a desemnat-o pe Halep cea mai bună jucătoare a anului 2018. A fost pentru prima dată în istorie când jucătoarea româncă a primit o asemenea distincţie. "Cu siguranţă am avut un an extraordinar, cel mai bun din cariera mea", a spus Halep la momentul respectiv.

S-ar putea să te mai intereseze și:

FOTOGALERIE Imaginile zilei: Simona Halep, Darren Cahill și întreaga echipă, la schi

​WTA: Simona Halep nu s-a înscris la Shenzhen. Ea va începe sezonul 2019 la Sydney

Darren Cahill oferă lecții de tenis online - Cât costă abonamentele

Clasamentul WTA: Simona Halep, săptămâna 55 în vârful ierarhiei

Simona Halep: "Vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi"