​Semifinala dintre Roger Federer și Alexander Zverev de la Turneul Campionilor a avut parte de un moment mai tensionat atunci când unul dintre copiii de mingi a scăpat o minge, punctul s-a repetat, iar germanul a avut câștig de cauză. "L-am întrebat, a spus că a scăpat-o. Din acel moment, totul a fost ok. Sper că a dormit în noaptea de după meci", a punctat elvețianul.

Roger FedererFoto: atpworldtour.com

Ce a spus Roger Federer

"Pe copilul de mingi l-am întrebat dacă a scăpat mingea. Nu am inţeles ce a spus, aşa că l-am întrebat din nou. De această dată a spus că da, că a scăpat mingea. Din acel moment, totul a fost ok. I-am zis că nu-i nicio problemă, că se întâmplă.

Totul este în regulă. Sper că a dormit în noaptea de după meci. I-am transmis că pentru mine nu este nicio problemă, că asta este viaţa, ăsta este sportul. Cu siguranţă nu sunt supărat pe el. Totul este iî regulă", a declarat Roger Federer într-o conferinta de presă, citat de Mediafax.

Ce i-a spus lui Zverev

"Şi-a cerut scuze. I-am zis: "Amice, taci din gură, nu ai de ce să îţi ceri scuze. Tu ai făcut ce ai considerat că trebuie, decizia a fost la arbitru. Cred că dacă arbitrul explica exact ce s-a întâmplat, Alexander nu ar mai fi fost huiduit", a concluzionat Federer.

Elvețianul a părăsit Turneul Campionilor în semifinale, învins fiind de Alexander Zverev. De altfel, germanul a dus surpriza până la capăt și l-a depășit în finală pe Novak Djokovic.

S-ar putea să te intereseze și: