Jucătorul de tenis Nick Kyrgios a declarat, în presa australiană, că a început să meargă la psiholog, pentru a evita "problemele de pe teren şi din afara acestuia", informează News.ro.

Nick KyrgiosFoto: ausopen.com

"Am început să consult un psiholog. Este mai bine, mă simt mai eliberat să vorbesc, am sentimentul că nu mai trebuie să ascund nimic", a declarat Nick Kyrgios pentru Canberra Times.

Câştigător al unui singur turneu în 2018 (Brisbane), Kyrgios a explicat că are o accidentare la cot. "Lucrez cu staful meu pentru a găsi un echilibru mai bun în calendar, lucru pe care nu am reuşit să-l fac în ultimii doi ani", a spus jucătorul de 24 de ani.

Nick Kyrgios este cunoscut pentru modul delăsător în care abordează unele meciuri şi a produs aceeaşi impresie în prima parte a partidei disputate cu francezul Pierre-Hugues Herbert, în turul al doilea al US Open. Atunci el a fost ajutat de arbitrul Mohamed Lahyani, care a venit şi a discutat cu el, iar australianul a câştigat meciul. În prezent el este pe locul 37 mondial.

S-ar putea să te intereseze și:

Roger Federer, nemulţumit de arbitrul meciului Kyrgios - Herbert: "Nu acela era rolul lui, să coboare din scaun" / Elveţianul joacă în turul următor cu australianul

VIDEO US Open: Scena rar întâlnită în tenis - A făcut arbitrul Mohamed Lahyani pe antrenorul pentru Nick Kyrgios?