​Perechea formată din Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-a calificat în penultimul act al Masters-ului de la Paris, după ce a trecut în două seturi, scor 7-6(4), 6-0, de favoriții numărul șase, Raven Klaasen și Michael Venus. Meciul a durat o oră și 13 minute.

Horia Tecau si Jean Julien RojerFoto: atpworldtour.com

Primul set a fost unul extrem de echilibrat, cele două echipe servind perfect până în tiebreak, unde echipa româno-olandeză a făcut două minibreak-uri și s-a impus cu scorul de 7-4.

Al doilea set a fost unul perfect pentru Horia și Jean, cei doi fructificând trei din cele nouă șanse de break avute și reușind să-și consolideze de fiecare dată serviciul.

Premiul pentru calificarea în semifinale este de €71,130, în plus cei doi vor primi și 360 de puncte în clasamentul ATP de dublu. Pentru un loc în marea finală, Horia și Jean se vor duela cu perechea câștigătoare a duelului Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franța) vs Mike Bryan/Jack Sock (SUA).

Masters-ul de la Paris se dispută în perioada 29 octombrie - 4 noiembrie, pe hard indoor. Are premii totale în valoare de €4.872.105, iar ultimii câștigători sunt Jack Sock (la simplu) și Lukasz Kubot / Marcelo Melo (dublu). În România, competiția poate fi urmărită în direct pe Digisport.