Agnieszka Radwanska (29 de ani, 74 WTA) a anunțat că se gândeşte la retragere. Jucătoarea din Polonia a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate şi a spus că abia se poate antrena din cauza durerilor pe care le are la genunchi, informează Mediafax.

Agnieszka RadwanskaFoto: bnpparibasopen.com

"Sunt într-o perioadă de recuperare, dar n-am mai pus mâna pe rachetă de mai bine de o lună. Mă chinui, nu am niciun progres, nu pot să fac nicio promisiune. Nici nu pot să mă gândesc la sezonul următor sau să mă înscriu la vreun turneu.

La sfârşitul lunii noiembrie va trebui să decid dacă voi mai juca sau mă voi retrage. Timpul zboară. La cum arată lucrurile acum, situaţia nu e deloc grozavă, nu mă pot păcăli. Anul acesta am jucat 14 turnee şi simt că au fost 34! Ori joc la un nivel înalt, ori nu mai joc deloc.

O operaţie nu m-ar ajuta deloc. Pur şi simplu, piciorul meu este distrus de la cât am alergat. E greu şi să mă mai antrenez. Mă trezesc chiar cu crampe în mijlocul nopţii. Nici injecţiile nu mă ajută, în afară de cortizon sau plasmă. E enervant pentru că un om încearcă orice, doctorii sunt aici, dar corpul spune nu. Decizia nu este uşoară, va trebui să analizez cu atenţie", a dezvăluit Radwanska, pentru Polsat Sport, conform ziare.com.

Agnieszka Radwanska a disputat 14 turnee în acest sezon.Ultima partidă a fost pierdută la Seul, în optimi, în faţa Irinei Begu (4-6, 3-6). Cea mai bună performanţă a anului a venit la Eastbourne, acolo unde a atins semifinalele. Cea mai înaltă clasare în ierarhia WTA pentru Aga a fost locul 2, atins în iulie 2012.

Agnieszka a câştigat 20 de turnee de-a lungul carierei şi a adunat din tenis 27.683.807 de dolari, dintre care 484.522 în 2018.