​Numărul 1 mondial, Simona Halep, s-a întors în țară, luni dimineața, 22 octombrie, din Singapore, acolo unde se desfășoară, în aceste zile, Turneul Campioanelor. Liderul WTA a fost diagnostică cu hernie de disc, iar durerile de spate nu au lăsat-o să participe la ultima competiție din acest an, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

La revenirea în țară, Halep a dezvăluit ce planuri are:

"Încă simt dureri la spate. Deocamdată, îmi iau vacanţă şi o să plec în concediu cu cine îmi place şi cu cine mă simt bine. Eu credeam că Wozniacki va câştiga Turneul Campionilor (n.r. a fost învinsă în primul meci de Karolina Pliskova). A fost de departe cel mai bun an al meu.

Este o mândrie şi o onoare că sunt cea mai cunoscută româncă, îmi dă numai lucruri pozitive. Mă bucur că oamenii apreciază aceste lucruri.

E bine că sunt acasă, pot să spun că sunt tristă că n-am jucat, dar nu o iau ca pe o dezamăgire. Se întâmplă, toate jucătoarele au probleme. La acest nivel este normal să mai apară şi câte o accidentare. Da, încă am dureri, dar sunt normale. O să treacă, sper eu şi sunt foarte optimistă".

Simona Halep a fost premiată pentru că a terminat pe primul loc în clasamentul "Porsche Race Singles", ierarhie ce contabilizează punctele dobândite de jucătoare pe parcursul unui sezon în cele 4 turnee de Mare Şlem, 4 Premier Mandatory, cele mai bune două turnee Premier 5 plus 6 cele mai bune rezultate la restul turneelor.

Halep a primit cadou un Porsche și o pereche de adidași personalizați.

Simona a primit din partea sponsorului acestui clasament un automobil Porsche 718 Boxster GTS. Dar acesta nu a fost singurul cadou pe care Halep l-a primit înainte să plece de la Singapore. Organizatorii Turneului Campioanelor i-au făcut cadou o pereche de adidași Nike în ediție unicat, personalizată pentru ocupanta locului 1 WTA.

Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, şi a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma şi Cincinnati.

S-ar putea să te intereseze și:

OFICIAL: Simona Halep a egalat-o pe Victoria Azarenka la numărul de săptămâni pe locul întâi în clasamentul WTA (51).

Aici poti citi o ampla prezentare a Turneului Campioanelor de la Singapore.