Nu a participat până la urmă la turneul de la Moscova, iar acum se află deja la Singapore, acolo unde speră să joace la Turneul Campioanelor. Simona Halep a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Sport Express: "Toată lumea din România mă recunoaște pe stradă, mă bucur, dar uneori vreau liniște", a precizat numărul unu mondial, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep a fost întrebată de viața pe care o are în România, având în vedere că este cea mai importantă sportivă a noastră. Ce a răspuns Halep la: "Îți simți popularitatea?" - "Da și este foarte greu. Avem o țară mică, iar acum în România nu prea sunt sportivi care să aibă performanțe mari, iar acesta este motivul din cauza căruia sunt recunoscută cu ușurință pe stradă. Toată lumea vrea să facem o poză sau vrea autograf. Mă bucur și îmi face plăcere, dar uneori am nevoie și de liniște. Este foarte greu să găsesc un loc unde să nu fiu recunoscută, dar încerc să privesc aceste lucruri ca pe lucruri pozitive și să înțeleg că succesul vine și cu astfel de momente".

Cu toate acestea, Simona Halep nu se gândește în niciun moment să se mute din țară.

"Mie îmi place acasă. Sunt patrioată, iubesc România. Sunt mereu fericită când mă întorc acasă. Acolo am familia și prietenii. Acest stil de viață mi se potrivește mai mult decât cel din Monte Carlo".

Pentru viitor, Simona Halep a precizat că dacă ar fi să aleagă ce turneu ar vrea să câștige, acela ar fi Wimbledon. "Toată lumea știe că acest turneu de Grad Slam este special", a mai spus liderul mondial pentru sursa citată, care a mai precizat că a apelat la un psiholog care să o ajute: "Sunt o persoană foarte sensibilă, atât pe terenul de joc, cât și în viața personală. Dar acum învăț să gestionez mai bine această situație și chiar cu ajutorul unui psiholog. Încerc să îmi controlez emoțiile și am observat că este un progres în acest sens".

Referitor la relația pe care o are cu antrenorul ei, Darren Cahill, Simona Halep a avut numai cuvinte de laudă.

"Am o echipă minunată, cea mai bună echipă. Mereu ne simțim bine împreună. Am o relație foarte frumoasă cu Daren, de fapt, sunt foarte recunoscătoare că l-am întâlnit. Lucrăm împeună de trei sezoane, iar pe ultimele două le-am încheiat pe primul loc mondial, în concluzie cred că nu mai este nimic de spus".

Simona Halep a plecat la Singapore, acolo unde va participa la ultimul turneu din acest an, Turneul Campioanelor. Indiferent de rezultatul pe care îl va avea la această competiție sau chiar și în cazul în care Halep nu va participa, sportiva noastră va continua să fie pe primul loc în clasamentul WTA.

Turneul Campioanelor 2018: Simona Halep, Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Sloane Stephens, Elina Svitolina, Karolina Pliskova.

Turneul Campioanelor, competiţie la care participă cele mai bune opt jucătoare din acest an, se va disputa între 21 şi 28 octombrie, la Singapore.