Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a declarat, joi, că este "recuperată aproape sută la sută" după accidentarea suferită în turneul de la Montreal şi va participa săptămâna viitoare la turneul WTA de la Beijing, relatează Agerpres.

Mihaela BuzarnescuFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Sunt recuperată aproape sută la sută şi mă bucur că am reuşit să ţin ritmul la antrenamente la o intensitate mai ridicată şi mă pregătesc să plec în China în speranţa că voi reveni în formă", a spus Buzărnescu pentru pagina de Facebook a Federaţiei Române de Tenis.

Buzărnescu s-a refăcut după gravă accidentare (ruptură de ligamente) suferită în turul al doilea la Montreal, în meciul cu Elina Svitolina (august), şi s-a antrenat joi pe terenurile de hard din Centrul Naţional de Tenis, înainte de a pleca la Beijing, unde va participa la "China Open", turneu WTA din seria Premier Mandatory.

"În funcţie de cum o să mă simt la Beijing, ar trebui să joc şi celălalt turneu din China (Tianjin, n. red.) şi apoi Moscova. După aceea este pauză, nu mai sunt turnee... dacă pot prinde turneul de la Zhuhai ar fi nemaipomenit. Apoi va urma cred turneul din Shenzhen (31 decembrie), împreună cu cele din Australia, în pregătirea turneului Australian Open", a mai spus Buzărnescu, numărul 23 mondial.

Mihaela Buzărnescu s-a referit şi la meciul cu Cehia, din Fed Cup: "Îmi doresc să fiu în echipă la meciul cu Cehia, din Fed Cup, în februarie. Din păcate, jucăm în deplasare, dar aş dor foarte mult să câştigăm împotriva lor. Nu este un meci uşor, dar ar fi un rezultat ideal".