Organizatorii turneului WTA de la Moscova (Kremlin Cup - de categorie Premier) au anunțat că Simona Halep va lua parte la competiția care se va disputa în perioada 15-20 octombrie (a primit un wild-card).

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am câştigat primul meu titlu aici, la Moscova, în 2013, astfel că turneul are un loc special în inima mea. Abia aştept să concurez din nou în faţa fanilor extraordinari de aici" - Simona Halep, citată de Kremlincup.ru, site-ul oficial al întrecerii.

"VTB Kremlin Cup" face parte din categoria Premier, se dispută la Moscova pe suprafață hard și are premii totale în valoare de $932.866. Pe tabloul principal al competiției se vor afla 32 de jucătoare.

Ultimele campioane de la Moscova:

2017 - Julia Goerges

2016 - Svetlana Kuznetsova

2015 - Svetlana Kuznetsova

2014 - Anastasia Pavlyuchenkova

2013 - Simona Halep

2012 - Caroline Wozniacki

2011 - Dominika Cibulkova

2010 - Victoria Azarenka.

Turneul Campioanelor de la Singapore se va disputa în perioada 21-28 octombrie, la start găsindu-se cele mai bune opt jucătoare conform ierarhiei WTA. Simona Halep a fost prima sportivă care a obținut calificarea pentru întrecerea din acest an.

Prima ediție la care Simona a luat parte a fost cea din 2014, atunci cand actualul lider mondial a ajuns până în finală (a fost învinsă de Serena Williams). De atunci, Halep s-a calificat an de an la turneul care reunește cele mai bune jucătoare din lume (dar nu a mai reușit să iasă din grupe).

S-ar putea să te intereseze și:

Andrei Pavel, despre întreruperea colaborării cu Simona Halep: "S-a terminat frumos, am considerat amândoi că nu mai e nevoie de acel al doilea antrenor"