Ion Țiriac a vorbit, într-o conferință de presă, despre ultimele rezultate ale Simonei Halep, omul de afaceri fiind de părere ca sportiva face cam multe cadouri adversarelor. Referindu-se la locul întâi mondial, Țiriac este de părere că Simona nu mai poate pierde locul unu până la finalul anului.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

"Eu nu văd niciun fel de socoteală mai mare sau mai mică, ea nu mai poate să mai piardă numărul unu până anul viitor. Dacă ea a făcut cadou Australia (n.r. – modul în care a pierdut finala cu Caroline Wozniacki), Roland Garros-ul i-a pierdut Wimbledon-ul. Ea pe ciment o singură dată a jucat mai acătării la US Open, care şi ăla l-a făcut cadou în anul ăla.

Ar trebui să taie faza cu făcut cadouri şi să se concentreze mai mult pe treburile astea pe care le avea în buzunar. Eu cred că ea vorbeşte cu mine, pentru că dacă vorbesc eu cu ea, nu cred că îi place. Şi să mă cert acum cu Simona Halep...nu cred că am ajuns la nivelul ăla."- Ion Ţiriac, într-o conferinţă de presă.

Simona Halep va putea fi urmărită săptămâna viitoare la turneul de la Wuhan (China), competiție care se va disputa în perioada 23-29 septembrie.

"Dongfeng Motor Wuhan Open" face parte din categoria "Premier 5", se desfășoară pe hard, iar la start pe tabloul principal se vor afla 32 de sportive (premii totale în valoare $2,746,000). La ediția de anul trecut, Simona Halep a fost învinsă în turul al doilea de Daria Kasatkina (6-2, 6-1). Sportiva noastră are 60 de puncte WTA de apărat.

Ultima câștigătoare este Caroline Garcia. În România, competiția va fi în direct pe Digisport, LiveText și Livescore pe HotNews.ro.