​Tenismanul Andy Murray a decis să nu joace în echipa Marii Britanii care va înfrunta Uzbekistanul în play-off-ul din Cupa Davis, preferând să se concentreze pe recuperarea sa în urma operaţiei de la şold, relatează Reuters, conformAgerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fostul lider mondial ATP a jucat la US Open, primul său Grand Slam după o pauză de 14 luni, dar a fost eliminat în turul doi de spaniolul Fernando Verdasco şi a decis să nu joacă meciul de Cupa Davis programat între 14 şi 16 septembrie la Glasgow pentru menţinerea în Grupa Mondială.

Scoţianul a transmis prin Instagram un mesaj în care îşi cere scuze faţă de fani pentru că nu va putea juca la Glasgow. Murray a analizat şi posibilitatea de a juca doar partida de dublu, dar medicii i-au recomandat o pauză de câteva săptămâni în care să-şi continue recuperarea.

Marea Britanie nu va putea conta nici pe Kyle Edmund, cel mai bine clasat în ierarhia ATP, astfel că din echipă vor face parte Dan Evans, Cameron Norrie, Jay Clarke, Jamie Murray şi Dominic Inglot, ultimii doi specialişti de dublu.