​Tenismenul Marius Copil a explicat, într-un mesaj postat pe Facebook, că a abandonat la US Open având dureri din cauza unei contracturi. El a precizat că speră să se refacă repede pentru Cupa Davis, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Mi-am provocat limitele la US Open. În primele game-uri jocul mi-a ieşit, am făcut repede două break-uri, însă din cauza unei contracturi apărută în urma unui voleu din primul set nu m-am mai putut poziţiona corect pentru lovitura de dreapta şi serviciu. Durerea s-a accentuat, iar în setul trei am fost nevoit să mă retrag. Sper să mă recuperez curând pentru a fi alături de România la Cupa Davis”, a notat Copil.

Marius Copil, locul 82 ATP, a abandonat, marţi, în meciul cu croatul Marin Cilic, locul 7 ATP, din primul tur de la US Open. Copil a abandonat din cauza unor probleme la gleznă, în setul trei, la scorul de 1-1.

Întâlnirea dintre România şi Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, va avea loc în perioada 15-16 septembrie 2018, la Cluj-Napoca.