​Producătorul de echipament sportiv Nike a răspuns afirmaţiilor preşedintelui Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, care a criticat costumul de tip "catsuit" purtat de Serena Williams la Roland Garros, transmite News.ro.

Serena Williams, la Roland Garros Foto: Hotnews

Giudicelli a spus că acel tip de echipament nu va mai fi permis la ediţiile viitoare ale French Open.

"Vom cere producătorilor să ne prezinte înainte echipamentele. Cred că uneori mergem prea departe. De exemplu, echipamentul Serenei de anul acesta nu va mai fi acceptat. Trebuie să respecţi jocul şi locul", a declarat oficialul, pentru ediţia franceză a Tennis Magazine.

Serena Williams nu a ripostat la afirmaţiile lui Giudicelli, precizând că a folosit acel costum în scop medical, pentru a împiedica formarea cheagurilor de sânge, problemă cu care s-a confruntat după ce a născut.

"Avem o relaţie minunată, e un tip extraordinar (n.r. - Giudicelli). Am găsit alte metode" de a împiedica formarea cheagurilor şi a facilita circulaţia sângelui, a afirmat fostul lider WTA.

În schimb, producătorul echipamentului, Nike, a reacţionat cu un mesaj pe Twitter: "Poţi să scoţi supereroina din costumul ei, dar nu poţi niciodată să-i iei superputerile."

S-ar putea să te intereseze și:

Bernard Guidicelli: Echipamentul Serenei din acest an nu va mai fi acceptat la Roland Garros