Benoit Paire (55 ATP) nu a scăpat nepedepsit după comportamentul afișat în meciul cu Marcos Baghdatis (91 ATP), din prima rundă a turneului de la Washington, când a rupt trei rachete. Francezul a primit o amendă de 16.500 dolari (14.130 Euro), a anunțat ATP, potrivit AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

În penultimul game al meciului cu Marcos Baghdatis, Paire a căzut pe teren la punctul de 2-5 şi și-a ieșit din minți. Extrem de nervos, francezul și-a rupt racheta, lovind-o de patru ori de pământ. S-a ridicat și, în drum spre banca de odihnă, a aruncat racheta distrusă pe teren.

Paire nu și-a putut stăpâni nervii nici în pauza dintre game-uri. A lovit cu piciorul scaunul de la marginea terenului și a distrus o altă rachetă, aruncând-o și pe aceasta pe suprafața de joc.

Înainte de reluarea jocului, Baghdatis s-a dus la adversarul său și a încercat să îl calmeze. Nici vorbă, francezul a luat cele două rachete rupte aduse de un copil de mingi la marginea terenului și le-a aruncat din nou pe suprafața de joc, fiind penalizat și de arbitru pentru comportament nesportiv.

Cipriotul a câștigat la zero ultimul game al meciului, iar finalul nu putea să aducă decât o altă rachetă ruptă de Paire. În drumul său spre fileu, a aruncat nervos cu racheta, părăsind terenul în huiduielile publicului.

Baghdatis s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-2, după o oră și 30 de minute de joc.