​Andy Murray simte că “începe de la zero” odată ce îl va înfrunta pe Mackenzie McDonald în primul tur al Washington Open, informează BBC. Pentru scoțianul în vârstă de 31 de ani acesta ar trebui să fie momentul de la care să pornească revenirea spre vârful ierarhiei ATP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fostul lider ATP, Andy Murray s-a retras de la Wimbledon în iulie, spunând că “este prea devreme” pentru a juca un meci cu 5 seturi după operația suferită la șold.

“Nu m-am aflat în această ipostază de când aveam 18 ani. Am impresia că am început de la zero. Va fi dificil, dar cred că foarte amuzant. Mă simt mai bine decât atunci când jucam la turneele pe iarbă. Am avut încă o lună de antrenamente și mă simt destul de bine”.

Murray, acum clasat pe locul 832 în lume, îl va întâlni pe americanul McDonald în primul tur și dacă va câștiga va juca împotriva britanicului Kyle Edmund în turul doi.

Scoțianul a suferit o intervenție chirurgicală la șold în luna ianuarie ce l-a ținut departe de suprafața de joc încă din 2017, la Wimbledon. Acesta a jucat doar 3 turnee ATP de la operație.

Scoțianul a primit săptămâna trecută un wild card pentru turneul de la Cincinnati, în timp ce încearcă să revină în formă pentru US Open, ultimul Grand Slam al anului, care începe pe 27 august.