Turneul BRD Bucharest Open va avea o semifinală 100% românească în cadrul probei de dublu, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian reușind astăzi calificarea în penultimul act al competiției. Pentru un loc în finală, Ruse și Cristian se vor duela cu perechea Irina Begu / Andreea Mitu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian au învins în sferturi perechea australiană Monique Adamczak / Jessica Moore, cap de serie numărul 2, scor 7-6 (3), 3-6, 10-4. Partida a durat două ore.

Tot vineri, perechea Irina Bara (ROU) / Nicola Geuer (GER), cap de serie numărul trei, va juca în sferturi împotriva cuplului Danka Kovinic (MNE) / Maryna Zanevska (BEL). Învingătoarele din această partidă vor evolua în semifinale cu principalele favorite, Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru.

Calificarea în semifinalele probei de dublu de la BRD Bucharest Open este recompensată cu 3.435 de dolari şi 110 puncte WTA.

BRD Bucharest Open face parte din categoria International și este dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari. Competiția se desfășoară în perioada 14-22 iulie 2018, la Arenele BNR din Capitală.