Federația Română de Tenis a anunțat, miercuri, că s-au pus în vânzare biletele pentru a cincea ediție a turneului feminin BRD Bucharest Open, care se va desfășura în perioada 14-22 iulie 2018, la Arenele BNR din Capitală. Competiția face parte din categoria International și este dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

BRD Bucharest OpenFoto: frt.ro

Tichetele pot fi achiziționate online, pe www.bilete.ro, și în rețeaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos și Poșta Română.

Prețurile biletelor:

20 lei (luni, 16 iulie)

20 lei (marți, 17 iulie)

30 lei (miercuri, 18 iulie)

30 lei ( joi, 19 iulie)

50 lei (vineri, 20 iulie)

75 lei (sâmbătă, 21 iulie)

75 lei (duminică, 22 iulie)

Intrarea este liberă pentru publicul larg în zilele de calificări, sâmbătă și duminică, 14 și 15 iulie, iar copiii, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de acces liber și în perioada 16-19 iulie, în limita locurilor disponibile, făcând dovada cu un act de identitate (legitimație, carnet de elev sau student, talon de pensie etc.).

Pe o comandă pot fi achiziționate cel mult patru bilete pentru fiecare zi de competiție.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Persoanele cu dizabilităţi vor avea intrarea liberă, în limita locurilor disponibile, cu condiţia să trimită o solicitare nominală pe adresa office@frt.ro.

Cinci jucătoare din România sunt acceptate direct pe tabloul principal al BRD Buchrest Open: Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Ana Bogdan. Alte patru românce se vor afla în calificări: Alexandra Dulgheru, Irina Bara, Elena Ruse și Jaqueline Cristian.

Câștigătoarele turneului de la București:

2017 Irina-Camelia Begu

2016 Simona Halep

2015 Anna Karolina Schmiedlova

2014 Simona Halep