Jucătoarea franceză Caroline Garcia a declarat, vineri seară, după ce a fost învinsă de Simona Halep în sferturi la Roma, că românca a neutralizat-o complet şi nu şi-a putut face jocul, scrie News.ro.

Caroline GarciaFoto: internazionalibnlditalia.com

Jucătoarea franceză Caroline Garcia a declarat, vineri seară, după ce a fost învinsă de Simona Halep în sferturi la Roma, că românca a neutralizat-o complet şi nu şi-a putut face jocul.

"Este o înfrângere clară. Halep a jucat foarte bine, dar şi eu am făcut o grămadă de greşeli. Ea a avut un joc precis şi m-a neutralizat complet. Nu am putut să-mi exprim jocul, nu am reuşit să găsesc o soluţie. Cum nu reuşeam, imediat greşeam. Serviciul meu nu a fost bun, nu am fost eficientă şi am făcut cadou multe puncte", a declarat Garcia.

Ce a spus Simona Halep:

"Ştiam că am nevoie de victorie pentru a rămâne pe locul 1. Sunt foarte fericită că am reuşit să-mi menţin locul 1 câştigând meciul meu, este un sentiment minunat. Nu am simţit nicio presiune şi am jucat relaxată. Nu mă gândesc prea mult la asta, dar a fost plăcut să ştiu că am lucrat pentru numărul 1", a declarat liderul mondial.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o în două seturi pe sportiva franceză Caroline Garcia, scor 6-2, 6-3, şi rămâne numărul 1 mondial şi săptămâna viitoare, urmând să fie cap de serie numărul 1 la Roland Garros.

În semifinale Halep va evolua contra Mariei Şarapova, locul 40 mondial, rusoaica impunându-se în şapte din cele opt întâlniri de până acum.

Pentru accederea în semifinale, Halep va primi 126.590 de euro şi 350 de puncte WTA.

S-ar putea să te interese și:

VIDEO Simona Halep, în semifinale la Roma (6-2, 6-3 împotriva lui Caroline Garcia): Meci de gală cu Maria Sharapova pentru un loc în finală