În așteptarea aflării numelui jucătoarei pe care o va întâlni în turul doi de la Roma, Simona Halep s-a antrenat luni alături de Garbine Muguruza. Întrecerea de la Foro Italico (de categorie Premier 5) este ultima repetiție înainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Finalistă în 2017 la Roma (a fost învinsă în ultimul act de Elina Svitolina), Simona s-a pregătit împreună cu Garbine, una din favoritele la câștigarea competiției italiene.

Anul trecut, Muguruza a ajuns până în semifinale, acolo unde a abandonat în primul set, la scorul de 1-4, în disputa cu Elina Svitolina.

Halep și Muguruza se află pe aceeași parte de tablou la Roma, ele putându-se întâlni în semifinale.

Simona va juca în turul al doilea cu învingătoarea dintre Victoria Azarenka din Belarus (84 WTA) şi Naomi Osaka (21 WTA), în timp ce Garbine se va duel cu câștigătoarea confruntării dintre Daria Kasatkina (24 WTA) şi rusoaica Natalia Vikhlyantseva (85 WTA).

Competiția italiană face parte din categoria "Premier 5" la WTA și Masters la ATP. Turneul poate fi urmărit în direct pe Digisport, în timp ce unele meciuri vor fi LiveText pe HotNews.ro. Este ultimul turneu important pregătitor pentru Roland Garros (27 mai - 10 iunie), al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep se antrenează cu Garbine Muguruza: