Caroline Wozniacki a spus adio turneului de la Madrid (Premier Mandatory) încă din optimi, numărul doi mondial câștigând doar patru game-uri în fața lui Kiki Bertens (16 WTA). Olandeza a avut nevoie de o oră pentru a se impune în două seturi, scor 6-2, 6-2. Kiki a avut o zi de grație, ea fiind superioară la toate capitolele.

Caroline Wozniacki si Kiki BertensFoto: madrid-open.com

Olandeza a avut un plan bine pus la punct și a putut să se țină de el pe toată durata partidei: nu i-a oferit nici spațiu nici timp "maratonistei" Caro și a conștientizat că dacă schimburile s-ar fi lungit ar fi fost în defavoarea ei. În plus, serviciul a ajutat-o din plin, Bertens având procentaje mult mai mari decât adversara atat pe primul, cât și pe al doilea serviciu (79% vs 53% și 50% vs 30%).

Au fost mai multe game-uri în care ultima câștigătoare de la Australian Open (după ce a învins-o pe Simona Halep) nu a reușit să câștige nici măcar un punct.

Pusă în permanență sub presiune, Caroline nu a avut cum să se opună inevitabilului și a pierdut după doar o oră o partidă în care nu a fost în niciun moment la conducere pe tabelă.

Rezultatul îi asigură Simonei Halep rămânerea pe primul loc în clasamentul WTA și după încheierea turneului de la Caja Magica.

S-ar putea să te intereseze și:

Simona Halep este în sferturi la Madrid (6-1, 6-4 cu Kristyna Pliskova)/ David l-a învins pe Goliat

Rezumatul partidei Caroline Wozniacki vs Kiki Bertens: