Jucătoarea belgiană Elise Mertens a descris condiţia fizică în care s-a aflat la meciul cu Simona Halep, din turul al doilea al Madrid Open, precizând că o infecţie cu un virus necunoscut a dus-o la deshidratare şi a lăsat-o fără energie, scrie News.ro.

Elise Mertens, alergand dupa o mingeFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"A început joi seară, nu mă simţeam prea bine, dar mai mergea încă. M-am trezit vineri şi nu mă simţeam deloc bine. Am mâncat numai orez şi supă, aşa că nu aveam energie, dar încă am jucat bine. Sâmbătă, m-am trezit cu o migrenă şi cu febră, nu ştiam dacă să joc sau nu. Am făcut-o şi am dat totul. Apoi, am luat avionul pentru Madrid şi nu am reuşit să adorm înainte de 02.30 sau 03.00 dimineaţa. În plus, eram deshidratată. Azi (n.r. - marţi), am dat iar totul, dar nu am am fost în formă. Înainte şi după meciuri am avut crampe, nu am mâncat nimic, nu am avut energie. Luni dimineaţă, am mers la spital. Am jucat multe meciuri... Este o infecţie, dar nu ştiu de care fel încă. (n.r. - Cu Halep, în al doilea set) nu a fost rău, dar am avut picioarele atât de grele. Din punct de vedere psihic eram acolo, voiam să joc", a declarat Mertens, potrivit dhnet.be.

Simona Halep, locul I WTA şi deţinătoarea trofeului, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-0, 6-3, pe belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open.

Până marţi, Mertens jucase şi câştigase 13 meciuri în ultima lună, care i-au adus două trofee. Din cauza problemelor medicale, belgianca s-a retras, luni, din proba de dublu de la Madrid.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Simona Halep, în optimi la Madrid (6-0, 6-3 cu Elise Mertens)/ Recital marca Halep