​Are doar 13 ani și vise pe măsură. Este supranumită "Serena a Nigeriei" pentru stilul de joc bazat în special pe lovituri în forță. O altă asemănare cu fostul lider WTA: este antrenată de tatăl său (așa cum a fost si Serena Williams la un moment dat). În plus, a făcut antrenamente la IMG Academy, iar celebrul Nick Bollettieri a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Îmi place Serena Williams, îmi place stilul ei, dar eu iubesc să fiu eu, Marylove Edwards. Am început să joc tenis la patru ani, cu tatăl meu, cel care îmi este și antrenor. Cei mai mulți colegi de la școală sunt de genul ? Cea mai bună parte a jocului meu este abilitatea de a nu renunța niciodată. Chiar și atunci când sunt cu moralul în timpul meciului, lupt în continuare".

Vreau să mă văd jucând în WTA în următorii doi ani, ar fi o mare realizare pentru mine. Aș putea deveni primul sportiv din Nigeria câștigător al unui Grand Slam" - Marylove Edwards, într-un material pentru BBC.

Nick Bollettieri despre Marylove

"Are talentul necesar pentru a deveni o jucătoare remarcabilă".

De-a lungul uneri cariere impresionante în antrenorat, Bollettieri a lucrat cu nume mari precum Maria Sharapova, Daniela Hantuchová, Jelena Janković, Nicole Vaidišová, Sabine Lisicki, Sara Errani, Tommy Haas, Max Mirnyi, Xavier Malisse, Venus Williams, Serena Williams, Martina Hingis, Anna Kournikova, Marcelo Ríos sau Kei Nishikori.

Imagini cu Marylove Edwards.

Aici poți vedea imagini cu Marylove Edwards: