Aflată într-o perioadă mai puțin fastă (jocul ei a scârțâit mai degrabă la Miami), Simona Halep va intra într-o perioada de pauză competițională, următorul eveniment oficial la care va participa urmând să fie confruntarea cu Elveția, din FedCup. Informația a fost confirmată chiar de liderul mondial pe contul personal de Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Îmi iau la revedere de la Miami cu această lovitură frumoasă, din drop. Ne vedem pe zgură. Următoarea oprire: Cluj. Fed Cup" - Simona Halep, pe Facebook.

Lovitura despre care vorbește Halep poate fi văzută mai jos:

Ținând cont că meciul cu Elveția va avea loc pe 21 si 22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca (baraj pentru Grupa Mondială), Simona va avea aproape o lună de zile să se pregătească și să revină la forma pe care ne-a arătat-o la Australian Open. Agresivitatea de la Melbourne trebuie să rămână un etalon pentru jocul Simonei din restul sezonului.

Dupa duelul cu Elveția din FedCup, Halep va participa la turneul de la Stuttgart (va avea loc în perioada 23-29 aprilie). Competiția face parte din categoria ”Premier”, are premii totale în valoare de 816.000 de dolari și se dispută pe zgură (indoor). La ediția din 2017, Halep a ajuns până in semifinale, fiind învinsă de Laura Siegemund (6-4, 7-5), având astfel de apărat 185 de puncte.