Simona Halep a declarat, marti, dupa ce a invins-o pe Qiang Wang, in optimi, la Indian Wells, ca s-a antrenat cu jucatoarea chineza in urma cu cateva zile si a pierdut partida jucata la sedinta de pregatire, potrivit news.ro.

"Stiam cum o sa fie pentru ca m-am antrenat cu ea in urma cu cateva zile si m-a batut la anternament. A fost greu sa vin aici si sa joc meciul, dar am fost pregatita, am stiut ce trebuie sa fac, am incercat doar sa tin mingea, sa nu ratez mult si in final am dominat un pic mai mult. Tin minte ca nu am putut ridica trofeul (n.r. - in 2015), pentru ca este foarte greu. E intodeauna o placere sa vin sa joc pe terenul central, este o arena frumoasa si intotdeauna publicul este frumos. Va multumec ca ati venit si sper ca data viitoare sa fiu mai buna ca azi", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul I WTA, a invis-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-1, pe chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, calificandu-se pentru a patra oara in ultimii cinci ani in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

In faza urmatoare, Halep va evolua cu croata Petra Martici, locul 51 WTA, care a invins-o, tot marti, cu 6-3, 7-6 (4), pe jucatoarea ceha de 18 ani Marketa Vondrousova, locul 54 WTA. Simona Halep si Petra Martici sunt la egalitate la intalnirile directe, 1-1, dar partidele sunt din 2015 (victorie Halep) si 2011.