Simona Halep a declarat ca miscarea in teren si faptul ca a fost mai puternica pe picioare au reprezentat cheia succesului din dificila partida jucaa impotriva americancei de 19 ani Caroline Dolehide, informeaza news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Mult respect pentru ea, este o jucatoare extraordinara si ei este foarte greu de returnat. Am avut probleme in setul secund, dar am vrut sa raman acolo, sa lupt pana la sfarsit. Dupa ce am castigat setul al doilea, m-am gandit ca am o mare sansa sa castig meciul. Am simtit-o cazuta putin dupa ce a pierdut setul al doilea si mi-am spus ca trebuie sa fiu mai agresiva, sa o tin in spate, pentru ca daca ataca mingea, e greu sa returnez. Cred ca m-am miscat bine, am fost un pic mai puternica in picioare in final si poate de aceea am castigat. Este ca un paradis aici. Este extraordinar sa castig meciuri pe acest frumos teren. De fiecare data cand ma intorc aici ma simt foarte bine si vreau sa dau tot ce am mai bun de fiecare data pentru ca voi ma sustineti mereu si este foarte frumos sa joc la Indian Wells", a declarat Simona Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 1-6, 7-6 (3), 6-2, pe jucatoarea americana de 19 ani Caroline Dolehide, locul 165 WTA, beneficiara a unui wild card, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

In faza urmatoare, Simona Halep va evolua pentru prima data cu chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, care a produs surpriza, eliminand-o pe jucatoarea franceza Kristina Mladenovic, locul 15 WTA si cap de serie numarul 14, cu 6-1, 6-2, in 70 de minute.