Partida dintre Simona Halep si Caroline Dolehide (locul 165 WTA, beneficiara unui wild card) se va disputa in noaptea de dumnica spre luni, urmand sa inceapa dupa ora 00:00, potrivit programului anuntat de organizatori. Miza confruntarii este calificarea in optimile de finala ale competitiei din desertul californian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Duelul dintre Halep si Dolehide este al patrulea de pe arena centrala. Inainte, incepand de duminica, de la ora 20:00, se vor desfasura meciul Petra Kvitova (Cehia) vs Amanda Anisimova (SUA) si doua partide de pe tabloul de simplu masculin: Taro Daniel (Japonia) vs Novak Djokovic (Sebia) si Roger Federer (Elvetia) vs Federico Delbonis (Argentina).

Meciul dintre Federer si Delbonis a fost intrerupt la scorul de 6-3, 2-2 in favoarea elvetianului, din cauza vremii nefavorabile.

Simona Halep si Caroline Dolehide nu s-a mai intalnit pana acum in ciruitul WTA.

Tot luni, in ultima partida de pe Terenul 5, Monica Niculescu si Andrea Hlavackova, favoritele numarul 5, vor infrunta cuplul Shuko Aoyama/Zhaoxuan Yang (Japonia/China), in optimile probei de dublu feminin.

La dublu masculin, perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 6, va debuta la Indian Wells impotriva echipei Ryan Harrison/Max Mirnîi (SUA/Belarus). Partida va fi prima de pe Terenul 6 si va incepe la ora 21:00 (ora Romaniei).

In Romania, turneul de la Indian Wells poate fi urmarit in direct pe Digisport.

Aici poti citi o ampla prezentare a turneului de la INDIAN WELLS.