Calificata in semifinalele turneului de la Doha, Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din competitie din cauza accidentarii de la piciorul drept. Nu va mai exista inca un duel cu Garbine Muguruza, cel putin nu la aceasta competitie. "Sunt foarte suparata, durerea a fost insuportabila. Sper sa pot sa joc la Indian Wells", a precizat Simona Halep.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nu s-a recuperat complet dupa Australian Open

"Stiu cat pot sa indur cand vine vorba despre durere, dar stiu si cand sa pun stop. Sunt foarte suparata si frustrata de aceasta problema, e prima oara cand ma retrag in semifinale. Azi am simtit nevoia sa spun stop, fiindca asa e mai bine. Durerea de astazi a fost insuportabila. Am vorbit cu doctorul meu, iar el mi-a zis ca nu am destul timp sa recuperez. Am stat prea putin in repaus, nu m-am recuperat complet. RMN-ul arata ca am lichid si tendinita la al patrulea deget si trebuie sa am grija" - Simona Halep la conferinta de presa.

A avut dureri in fiecare zi

"Piciorul drept, talpa, accidentarea de la Melbourne o am inca si am avut-o zilnic. Am simtit dureri in fiecare meci, dar astazi a fost din ce in ce mai rau in timpul meciului si am hotarat sa ma retrag" - Simona Halep, in exclusivitate pentru Digisport.

Spera sa fie apta pana la Indian Wells

"Imi trebuie pauza, nu am stat suficient dupa injectia pe care am facut-o acasa. Urmatorul turneu este Indian Wells, m-am retras si de la turneul de la Dubai. Sper sa joc la Indian Wells (n.r. competitia americana va debuta pe 5 martie)", a completat Halep pentru Digisport.

"RMN-ul a aratat ca am fluid si o tendinita la cel de-al patrulea deget. Trebuie sa am grija de el si sa ma gandesc la sanatate mai intai. Cu siguranta, nu voi mai juca nimic pana la Indian Wells" - Simona Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Catherine Bellis (SUA), locul 48 WTA, venita din calificari, in sferturile de finala ale Qatar Open.