Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din duelul Romania vs Canada, din Grupa Mondiala II a FedCup. Primele vor iesi in lumina reflectoarelor Sorana Cirstea si Carol Zhao. Meciurile vor putea fi urmarite in direct pe Digisport si Telekom Sport si Livescore pe HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Program meciuri Romania vs Canada:

Sambata, de la ora 13:00:

Sorana Cirstea (38 WTA) vs Carol Zhao (138 WTA)

Urmat de:

Irina Camelia Begu (37 WTA) vs Bianca Andreescu (173 WTA)

Duminica:

Irina Camelia Begu (37 WTA) vs Carol Zhao (138 WTA)

Sorana Cirstea (38 WTA) vs Bianca Andreescu (137 WTA)

Dublu:

Ana Bogdan/Raluca Olaru vs Gabriela Dabrowksi/Katherine Sebov.

Romania vs Canada

Echipa Romaniei: Irina Camelia Begu (37 WTA - prima "racheta" a echipei), Sorana Cirstea (38 WTA), Ana Bogdan (86) si Raluca Olaru (45 WTA la dublu). Capitan nejucator: Florin Segarceanu.

Ana Bogdan va bifa prima convocare in echipa Romaniei.

Echipa Canadei: Carol Zhao (138 WTA), Bianca Andreescu (173 WTA), Katherine Sebov (319 WTA) si Gabriela Dabrovski (11 WTA la dublu). Capitan nejucator: Sylvain Bruneau.

Invingatoarea din aceasta intalnire va juca, in luna aprilie, barajul pentru promovarea in primul esalon valoric al Fed Cup, iar invinsa va evolua pentru mentinerea in Grupa Mondiala II.

Romania a invins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, in aprilie 2015, gratie acestei victorii promovand in Grupa Mondiala. Romania mai are o victorie in fata Canadei, in 1983, la Zurich, 3-0 in primul tur al Grupei Mondiale.

Romania vs Canada (Grupa Mondiala II a FedCup) va avea loc pe 10 si 11 februarie 2018, in "Sala Polivalenta" din Cluj-Napoca.