The Guardian ii dedica un material Simonei Halep, sportiva pe care o lauda pentru parcursul de la Australian Open. "A jucat finala cu doua glezne suferinde, a stat pe teren mai mult decat oricare alta jucatoare. A castigat o noua legiune de admiratori", se precizeaza in legatura cu aventura Simonei la Melbourne.

Simona Halep, la Australian Open Foto: ausopen.com

"Cu siguranta, Halep si-a castigat o noua legiune de admiratori in 2018, dupa ce a fost votata favorita fanilor, in 2017. Australia are partea sa buna de a adopta internationali (Kim Clijsters, care i-a refuzat lui Wozniacki titlul de la US Open in 2009, ramanand probabil cea mai iubita), iar sambata seara o neasteptata admiratie a erupt cand publicul de pe Rod Laver Arena a cantat "Si-mo-na, oi-oi-oi". Poate e asocierea cu australianul Darren Cahill, dar este si faptul ca Simona Halep a parut o outsidera, imbracata memorabil pe durata turneului in aceeasi rochie rosie pe care a ales-o online, facuta de o croitoreasa in China. Este ridicol sa gandesti ca numarul unu poate fi nesponsorizat pe durata unui grand slam si ca acea corporatie ar alege sa se desparta de ea la doua luni dupa ce a atins performanta" - The Guardian, conform News.ro.

A luptat eroic pe durata Australian Open

"Dupa toate acestea, aceasta este fata care a jucat finala Openului cu doua glezne suferinde (ambele avand nevoie acum de RMN), epuizata din cauza caldurii si cu crampe dupa ce a stat mai mult pe teren decat oricare alta jucatoare. Si la sfarsitul unei infrangeri sfasietoare ar fi putut folosi asta ca o scuza. The Guardian.

Simona Halep a revenit, luni, in tara, la doar cateva zile dupa ce a pierdut finala de la Australian Open. "Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline (n.r. Wozniacki) a jucat foarte bine si a meritat sa castige", a precizat numarul doi mondial.

Halep a coborat, de luni, pe locul doi in clasamentul WTA, jucatoarea noastra fiind devansata de Caroline Wozniacki.

S-ar putea sa te intereseze si:

Wozniacki i-a cerut scuze Simonei Halep pentru infrangerea de la Melbourne: "Stiu ca e o zi grea pentru Simona. Imi pare rau ca a trebuit sa castig azi"

Simona Halep: Jos, dar niciodata terminata

Simona Halep: Voi lupta pentru un titlu, mai am multi ani in fata, poate voi reusi a patra oara.