Protagonistele finalei feminine din cadrul editiei cu numarul 106 a turneului de Grand Slam de la Melbourne au fost Simona Halep si Caroline Wozniacki. Victoria in trei seturi (scor 7-6(2), 3-6, 6-4) i-a adus jucatoarei din Danemarca primul titlu de Grand Slam din cariera si primul loc in clasamentul WTA.

S-ar putea sa te intereseze si:

VIDEO Blestemul finalelor: Simona Halep, invinsa dramatic in ultimul act de la Australian Open de Caroline Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-6

Simona Halep, determinare maxima dupa finala pierduta la Australian Open: Voi lupta pentru un titlu, mai am multi ani in fata, poate voi reusi a patra oara

Simona Halep, la conferinta de presa: "Azi, corpul meu a spus nu. Nu am putut sa ma misc asa cum voiam, prea multe meciuri dure. Am plans, dar acum zambesc"

Wozniacki i-a cerut scuze Simonei Halep pentru infrangerea de la Melbourne: "Stiu ca e o zi grea pentru Simona. Imi pare rau ca a trebuit sa castig azi"

Presa internationala lauda jocul oferit de Halep si Wozniacki: "O finala cu suspans si agonie. Toate ingredientele unui mare meci"

Reactii din lumea tenisului dupa finala epica de la Australian Open: "Jos palaria, Simona Halep, ce turneu fantastic"; "Ambele jucatoare merita tot respectul din lume, insa e momentul Carolinei Wozniacki sa straluceasca"

Simona Halep: Jos, dar niciodata terminata

Sursa foto: ausopen.com