Gheorghe Hagi i-a transmis un mesaj pe Facebook Simonei Halep, dupa ce aceasta a pierdut finala Australian Open, cu Caroline Wozniacki, in care a spus ca nu trebuie sa inceteze sa creada, pentru ca "titlul de Grand Slam va veni", informeaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Atat de aproape. Nu inceta sa crezi, titlul de Grand Slam va veni. Esti o mare luptatoare si visul tau va deveni in curand realitate!", a scris Gheorghe Hagi in mesajul sau.

Simona Halep, locul I WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, in finala Australian Open. Romanca a pierdut a treia finala de grand slam jucata in cariera si va cobori, incepand de luni, pe pozitia a doua a clasamenului WTA, dupa 16 saptamani, adversara ei de sambata urmand a fi noul lider WTA.

Wozniacki a obtinut primul ei titlu de grand slam din cariera, dupa doua finale pierdute, locul I in clasamentul WTA, pozitie pe care revine dupa sase ani, si premiul cel mare al competitiei, de 2,6 milioane de euro. Invinsa va primi jumatate din aceasta suma.