Serena Williams va reveni in competitii in intalnirea pe care echipa SUA o va disputa, in 10-11 februarie, pe teren propriu, la Asheville, cu Olanda, in turul I al Grupei Mondiale a FedCup, informeaza News.ro.

Serena WilliamsFoto: ausopen.com

Din echipa americana vor mai face parte sora Serenei, Venus Williams, locul 5 WTA, si Coco Vandeweghe, locul 9 WTA, a patra jucatoare urmand a fi anuntata ulterior.

Serena Williams, fost lider WTA, a jucat de noua ori pentru SUA in FedCup, ultima data in 2015. In aceasta competitie, ea este neinvinsa la simplu (13-0) si a castigat trei din cele patru meicuri jucate la dublu. In 1999, Serena Williams a castigat competitia cu formatia sa.

Serena Williams, detinatoarea trofeului, nu a participat la Australian Open, deoarece nu s-a simtit suficient de bine pregatita pentru a evolua la nivelul pe care-l doreste la primul Grand Slam al anului.

Jucatoarea americana a devenit mama la 1 septembrie 2017, cand a dat nastere unei fetite, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary's din Palm Beach, Florida. Williams era insarcinata cand a castigat Australian Open, la inceputul anului trecut, ultima competitie la care a participat.

La 30 decembrie, fostul lider WTA a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, in care a fost invinsa de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5.