Barcelona isi continua parcursul perfect din La Liga, cu o victorie spectaculoasa pe terenul lui Betis Sevilla, scor 5-0, intr-un meci din etapa a XX-a a campionatului din Spania. Dupa o prima repriza incheiata fara goluri, catalanii s-au dezlantuit dupa pauza si au marcat de cinci ori. Lionel Messi si Luis Suarez si-au trecut in cont cate doua goluri, dupa ce Ivan Rakitic a deschis scorul in debutul reprizei secunde.

Luis Suarez si Lionel MessiFoto: fcbarcelona.com

Golurile au fost marcate de Rakitic 59', Messi 64', 80' si Luis Suarez 69', 89'.

Messi a ajuns la 19 reusite pentru Barcelona in actualul sezon din La Liga, ocupand primul loc in clasamentul golgheterilor din La Liga. Argentinianul este urmat de Luis Suarez, cu 15 goluri.

Cu "dubla" reusita pe "Benito Villamarin", Suarez a ajuns la 100 de goluri pentru Barcelona in La Liga, in doar 114 partide disputate.

Alin Tosca a fost rezerva la gazde.

Echipa lui Ernesto Valvarde nu a cunoscut gustul infrangerii in acest sezon din La Liga, avand 17 victorii si 3 remize. Barcelona e liderul clasamentului, cu 54 de puncte, la 11 lungimi fata de Atletico Madrid, ocupanta pozitiei secunde. Betis ocupa locul 11, cu 27 de puncte.

Rezumatul partidei Betis Sevilla vs Barcelona.

S-au disputat duminica:

Betis - Barcelona 0-5

Real Sociedad - Celta Vigo 1-2

Real Madrid - Dep. La Coruna 7-1

Alaves - Leganes 2-2

Clasament:

1. Barcelona 54

2. Atl. Madrid 43

3. Valencia 40

4. Real Madrid 35 (- un joc)

5. Villarreal 34

6. Sevilla 32 etc.