La cateva saptamani dupa ce presa internationala a anuntat ca Simona Halep nu isi va prelungi contractul cu sponsorul tehnic german Adidas, liderul clasamentului WTA a confirmat aceasta informatie prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter. Halep a tinut sa le multumesca celor de la Adidas pentru colaborarea din ultimii 4 ani.

Simona HalepFoto: chinaopen.com.

"Iti multumesc pentru 4 ani minunati, Adidas. O imbratisare speciala pentru Claus Marten (n.r. directorul de marketing al companiei). E o zi trista pentru mine, dar sunt nerabdatoare sa vad ce imi rezerva viitorul. La multi ani tuturor si noroc in 2018", a scris Simona, pe contul oficial pe Twitter.

Simona Halep colabora cu Adidas din anul 2014. Romanca a imbracat pentru prima oara echipamentul producatorului german la partida din Fed Cup dintre Romania si Serbia. Inainte sa semneze cu Adidas, Simona Halep a fost reprezentata de Lacoste.

Potrivit Pro Sport, jucatoarea in varsta de 26 de ani a solicitat sa fie remunerata cu 2 milione de dolari pe sezon, dublu fata de suma pe care a primit-o de la sponsorul tehnic pana acum, insa Adidas a refuzat.

Garbine Muguruza, Jelena Ostapenko, Caroline Wozniacki sau Angelique Kerber se numara printre jucatoarele reprezentate de Adidas.

Simona ar fi inceput deja negocierile cu un alt mare producator de echipament sportiv, Nike, afacerea fiind intermediata de Andrei Pavel, noul membru din staff-ul liderului mondial.

Printre tenismenele care colaboreaza cu Nike se numara Serena Williams si Maria Sharapova. De asemenea, Roger Federer si Rafael Nadal se afla sub contract cu producatorul american de echipament sportiv.