Nick Kyrgios, baiatul "rau" al circuitului ATP, nu mai are antrenor full-time de ceva timp si spune ca va continua la fel si in sezonul care va debuta peste cateva saptamani. "In ultimii trei ani m-am cam descurcat singur", a precizat australianul.

Nick Kyrgios, la MiamiFoto: miamiopen.com

Aflat in acest moment pe locul 21 in clasamentul ATP, Kyrgios a lucrat part-time in 2017 cu Sebastian Grosjean.

"Nu am antrenor si cred ca voi continua la fel ca in acest an. In ultimii trei ani m-am cam descurcat singur si am ajuns pe locul 13 ATP. Daca vreau sa aduc pe cineva, este greu sa imi dau seama daca ar face-o pentru bani sau pentru ca imi vrea binele. Nu caut pe cineva celebru sau de genul acesta¬ Mai mult as vrea sa fie cineva care sa imi vrea binele si in care sa am incredere. Pana acum nu am intalnit pe cineva care sa intruneasca aceste cerinte. In plus, nu cred ca sunt pregatit sa am un antrenor full-time" - Nick Kyrgios, citat de Reuters.

In varsta de 22 de ani, australianul a ajuns pana pe locul 13 in clasamentul ATP in 2017, insa anul il va incheia pe 21.

In acest sezon, Kyrgios a avut 31 de victorii si 17 infrangeri, castigand din premiile din tenis $1.925.500. Nick a disputat, printre altele, finale la Beijing (categorie "500" - invins de Rafael Nadal) si la Cincinnati ("Masters" - invins de Grigor Dimitrov).