Simona Halep va incepe noul sezon din circuitul WTA la Shenzhen, competitie care va debuta la inceputul lui ianuarie. La intrecerea de categorie "International" s-au mai inscris, printre altele, si Jelena Ostapenko (7 WTA) si Maria Sharapova (61 WTA).

Simona HalepFoto: rolandgarros.com

Lider al ierarhiei WTA, Halep a anuntat ca va incepe noul an pe teren, la Shenzhen.

Simona si Jelena vor fi principalele favorite ale intrecerii. Pe langa Halep, la turneul asiatic si-au mai anuntat prezenta alte doua jucatoare din Romania: Irina Begu (43 WTA) si Mihaela Buzarnescu (60 WTA).

WTA Shenzhen va debuta pe 1 ianuarie. De-a lungul timpului, Simona Halep a mai participat la competitia asiatica in 2015 (atunci cand a castigat trofeul) si in 2017 (a fost invinsa in runda inaugurala de Katerina Siniakova - sportiva din Cehia avea sa castige turneul).

WTA Shenzhen face parte din categoria "International", se disputa pe hard (pelxiplave - outdoor) si va avea pe tabloul principal 32 de jucatoare. Cine a castigat turneul de-a lungul timpului: 2013, 2014 - Na Li, 2015 - Simona Halep, 2016 - Agnieszka Radwanska, 2017 - Katerina Siniakova.