Calificat in sferturile Masters-ului de la Paris, Rafael Nadal a anuntat, vineri, ca s-a retras din competitie, din cauza unei accidentari la genunchiul drept.

Rafael Nadal, in conferinta de presaFoto: rolexparismasters

Nadal a facut anuntul in cadrul unei conferinte de presa. In timpul meciului cu Pablo Cuevas din optimi (castigat in trei seturi, scor 6-3, 6-7(5), 6-3), Rafa a jucat cu un bandaj sub genunchiul piciorului drept.

"Nu este vorba nici macar de Londra (n.r. prezenta la Turneul Campionilor), este vorba de cum vor sta lucrurile pe termen lung. Durerile in timpul meciului de joi au fost destul de mari, insa nu am vrut sa ma opresc. Este o zi trista pentru mine, eram aici pentru a merge pana la capat. Imi spuneam ca voi avea timp intre cele doua meciuri pentru a face un tratament. Insa astazi imi este imposibil sa joc", a precizat Rafael Nadal jurnalistilor.

Nadal (care nu a castigat niciodata competitia de la Paris) urma sa il intalneasca in sferturi pe Filip Krajinovic. Ibericul nu a precizat daca va putea sa joace saptamana viitoare la Turneul Campionilor (12-19 noiembrie 2017).

Masters-ul de la Paris se disputa in perioada 30 octombrie - 5 noiembrie, pe hard indoor. Ultimul castigator este Andy Murray (2016), iar competitia are premii totale in valoare de €4.273.775.