Organizatorii turneului "Premier Mandatory" de la Beijing au anuntat programul zilei de vineri, meciul Simona Halep vs Daria Kasatkina urmand sa inceapa la ora 07:30 (ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews.ro.

Simona Halep, la BeijingFoto: chinaopen.com.

Meciul dintre numarul 2 WTA si locul 34 WTA (n.r. Halep, respectiv Kasatkina) va fi prima a zilei pe arena centrala de la Beijing.

Tot vineri, va evolua si Sorana Cirstea, a doua romanca prezenta in sferturile competitiei asiatice.

Sorana (44 WTA) o va intalni pe Jelena Ostapenko (8 WTA) intr-o partida care va fi a doua a zilei de pe terenul Lotus. Nu va incepe inainte de ora 09:30 (ora Romaniei).

Program sferturi:

S.Halep vs D.Kasatkina

J.Ostapenko vs S.Cirstea

B.Strycova vs P.Kvitova

E.Svitolina vs C.Garcia.

"China Open" este un turneu din categoria "Premier Mandatory" (ultimul al sezonului) si este dotat cu premii totale in valoare de $6,381,679. Intrecerea dispune de sistemul "Hawk-Eye" si se desfasoara in perioada 30 septembrie - 8 octombrie 2017. Ultima castigatoare a fost Agnieszka Radwanska, iar la dublu perechea Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova. In Romania, turneul va putea fi urmarit in direct la Digisport si LiveText si Livescore la HotNews.ro.

Vezi aici tabloul feminin de simplu al competitiei de la Beijing.

Ultimele castigatoare de le Beijing:

2016 Agnieszka Radwanska

2015 Garbine Muguruza

2014 Maria Sharapova

2013 Serena Williams

2012 Victoria Azarenka

2011 Agnieszka Radwanska

2010 Caroline Wozniacki.