Americancele Sloane Stephens, locul 17 WTA si cap de serie numarul 14, castigatoarea ultimei editii a US Open, si Madison Keys, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, finalista la Flushing Meadows, au fost eliminate in prima mansa a turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, transmite News.ro.

Sloane StephensFoto: usopen.org

Stephens, aflata pe partea de tablou a liderului WTA, Garbine Muguruza, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-2, de chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, intr-o ora si zece minute. Wang va evolua in turul al doilea cu Sorana Cirstea, locul 46 WTA.

Keys, aflata pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 2 WTA, pe care o putea intalni in semifinale, a pierdut, cu 2-6, 6-7 (4), meciul disputat cu compatrioata ei Varvara Lepchenko, locul 76 WTA, venita din calificari, dupa un meci de o ora si 48 de minute

Lepchenko poate juca impotriva Monica Niculescu, locul 65 WTA, daca romanca va trece, tot luni, de olandeza Kiki Bertens, locul 30 WTA.

Atat Stephens, cat si Keys s-au aflat pentru prima data pe teren la un turneu dupa finala de la US Open, pe care prima jucatoare a castigat-o cu 6-3, 6-0.