Dupa Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka si Kei Nishikori, nici Andy Murray nu va mai evolua in 2017, dupa cum a anuntat, miercuri, scotianul pe contul personal de Facebook. "Dupa ce am consultat mai multi specialisti in probleme de șold in ultima saptamana, am decis ca asta este cea mai buna decizie pentru mine pe termen lung'', a precizat Andy.

Andy MurrayFoto: australianopen.com

Ce a spus Andy

''Din nefericire, nu voi fi apt sa joc umatoarele turnee de la Beijing si Shanghai si cel mai probabil nici la ultimele din acest sezon, de la Viena si Paris, din cauza accidentarii mele de la șold care m-a suparat in ultimele luni. Dupa ce am consultat mai multi specialisti in probleme de șold in ultima saptamana, am decis ca asta este cea mai buna decizie pentru mine pe termen lung''- Andy Murray, pe contul personal de Facebook.

''Am avut un an frustrant pe teren din cauza mai multor motive, dar sunt increzator ca dupa aceasta perioada extinsa de odihna si recuperare voi putea ajunge din nou la cel mai bun nivel al meu si sa lupt pentru titlurile de Grand Slam de anul viitor'', a conchis Murray.

Dupa un 2016 de vis (a ajuns numarul unu mondial, a castigat titlul la Wimbledon si a cucerit si Turneul Campionilor), Andy Murray a avut un 2017 cu multe probleme de sanatate - scotianul nu a mai evoluat de la eliminarea din sferturi de la Wimbledon (invins de Sam Querrey).

Novak Djokovic a fost primul care a anuntat ca nu va mai juca pana in 2018, au urmat apoi Stanislas Wawrinka (4 ATP) si Kei Nishikori, iar acum Andy Murray.