Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat vineri in turul doi al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza News.ro.

Horia TecauFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Tecau si Rojer au invins in primul tur cuplul Damir Dzumhur/Dusan Lajovic (Bosnia/Serbia), scor 7-6 (7/5), 6-7 (4/7), 6-3, dupa doua ore si 21 de minute.

In turul doi, Tecau si Rojer vor juca in compania perechii invingatoare din meciul dintre Hyeon Chung/Yen-Hsun Lu (Coreea de Sud/Taiwan) si Guido Pella/Diego Schwartzman (Argentina).

Si Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la dublu

Si perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo (Romania/Spania) s-a calificat vineri in turul doi al probei de dublu de la US Open, scrie News.ro.

Cirstea si Tormo au trecut in primul tur de cuplul american Kristie Ahn/Irina Falconi, scor 6-3, 6-2, dupa o ora si 10 minute de joc.

In turul doi, Cirstea si Tormo vor juca in compania perechii invingatoare din meciul dintre Nao Hibino/Alicja Rosolska (Japonia/Polonia), cap de serie 16, si Katerina Bondarenko/Chen Liang (Ucraina/China).

Irina Begu si Raluca Olaru au fost eliminate in primul tur

In schimb, perechea Irina Begu/Raluca Olaru a fost eliminata vineri in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

Cele doua romance au fost invinse de cuplul Daria Gavrilova/Daria Kasatkina (Australia/Rusia), scor 6-3, 6-3, intr-o ora si 23 de minute.

Vineri joaca la dublu feminin si Monica Niculescu. Aceasta si Su-Wei Hsieh (Taiwan), favorite 12, vor intalni perechea Kirsten Flipkens/Aleksandra Krunic (Belgia/Serbia).