Invinsa de Monica Niculescu in primul tur de la US Open, Kristina Mladenovic a laudat evolutia adversarei sale, precizand ca nu a reusit sa gaseasca solutii pentru a contracara jocul romancei. "Niculescu a fost mai buna decat mine. Nu am reusit sa gasesc solutii contra ei", a spus numarul 13 WTA.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Niculescu a fost mai buna decat mine. Nu am reusit sa gasesc solutii contra ei. Am incercat, am cautat. Am facut greseli, dar trebuie sa subliniez combativitatea adversarei mele, pentru ca au fost momente in care credeam ca fac lucruri bune, iar ea tot avea raspunsuri", a spus Mladenovic, potrivit News.ro.

Monica Niculescu (locul 57 WTA) a invins-o pe Kristina Mladenovic (Franta, locul 13 WTA si cap de serie 14), scor 6-3, 6-2, si s-a calificat in turul doi la US Open.

Meciul a inceput marti, dar a fost intrerupt din cauza ploii, la scorul de 6-3, 1-1, fiind reluat miercuri.

In total, partida a durat o ora si 52 de minute.

Monica Niculescu vs Kristina Mladenovic, intalniri directe

2017, US Open, turul I: Monica Niculescu - Kristina Mladenovic 6-3, 6-2

2015, Katowice, turul I: Monica Niculescu - Kristina Mladenovic 6-4, 6-4

2013, Florianopolis, semifinale: Monica Niculescu - Kristina Mladenovic 6-0, 6-2

In turul doi, Niculescu se va duela cu Ana Bogdan (locul 108 WTA), care a trecut de Taylor Townsend (SUA, numarul 119 mondial si beneficiara a unui wild card), scor 6-4, 4-6, 6-3.

Monica Niculescu si Ana Bogdan s-au mai confruntat de trei ori pana in prezent, victoria revenindu-i de fiecare data Monicai. Cele doua jucatoare s-au intalnit si anul trecut in turul al doilea la US Open. Niculescu s-a impus atunci cu 6-0, 6-1.

Calificarea in turul doi la simplu feminin este recompendata cu 86.000 de dolari si 70 de puncte WTA.