Meciurile Sorana Cirstea, locul 54 WTA - Jelena Ostapenko (Letonia), locul 12 WTA si cap de serie numarul 12, si Monica Niculescu, locul 57 WTA - Ana Bogdan, locul 108 WTA, se disputa, joi, in turul al doilea al US Open, ultimul Grand Slam al anului, informeaza News.ro.

Ana BogdanFoto: usopen.org

Partida Soranei Cirstea se va disputa pe Louis Armstrong Stadium, incepand cu ora 18.00, fiind primul meci al zilei pe a doua arena ca marime de la Flushing Meadows.

Cirstea si Ostapenko, castigatoarea editiei din acest de la Roland Garros, nu s-au mai intalnit pana acum in circuitul WTA.

Infruntarea romancelor va avea loc pe terenul 7, in jurul orei 19.30. Este a doua partida a zilei, dupa o intalnire de dublu masculin.

Monica Niculescu si Ana Bogdan s-au mai confruntat de trei ori pana in prezent, victoria revenindu-i de fiecare data Monicai. Cele doua jucatoare s-au intalnit si anul trecut in turul al doilea la US Open. Niculescu s-a impus atunci cu 6-0, 6-1.

Calificarea in turul al treilea este recompensata cu un premiu de 144.000 de dolari si cu 130 de puncte WTA. Jucatoarele eliminate in turul al doilea vor primi 86.000 de doalri si 70 de puncte WTA.