Simona Halep, locul 2 WTA, a anuntat, marti, dupa ce a fost eliminata in primul tur al US Open, ca fostul tenismen Andrei Pavel va face parte din echipa ei tehnica. De asemenea, ea a precizat ca Darren Cahill ramane in continuare antrenorul ei, informeaza News.ro.

Simona Halep, eliminata de la US OpenFoto: usopen.org

S-ar putea sa te intereseze si:

Simona Halep vs Maria Sharapova 4-6, 6-4, 3-6/ Victoria curajului - Halep, eliminata in runda inaugurala

Reactia Simonei Halep dupa ce Sharapova a luat pauza de vestiar: "Asa face mereu cand joc impotriva ei, m-am obisnuit" (Rezumatul partidei)

Presa internationala despre partida Sharapova vs Halep: "Sharapova s-a intors. Acelasi ritual, acelasi tipat, aceeasi agresivitate si aceeasi dorinta feroce de a nu pierde nimic"

Simona Halep, dupa infrangerea cu Sharapova: "Sunt trista ca am pierdut, dar cred am dat tot ce am putut"

Sharapova: "Faptul ca am reusit sa revin, sa joc astfel, sa inving numarul 2 mondial in primul tur la US Open este extraordinar"

"Ieri, in timpul conferintei de presa, am fost intrebata daca eu cred ca sunt o persoana fara noroc. Nu prea. Sunt o persoana norocoasa pentru tot ce am in jurul meu: vata mea, familia mea, prietenii mei, ECHIPA mea si, bineinteles, tenisul. Da, sigur, nu este rezultatul pe care l-am dorit aici, dar viata stie intotdeauna ce face cu tine. Dupa ziua de ieri, stiu ca trebuie sa continui sa muncesc din greu pentru a deveni mai buna. Acum, vreau de asemenea sa va spun ca Andrei Pavel este un membru al echipei mele. Este o onoare pentru mine sa-l am alaturi si sunt sigur ca am multe lucruri de invatat din experienta si sfaturile lui. Nimic nu se schimba cu Darren Cahill, totul va fi la fel. Acum stiu ca baietii sunt satui de mine, asa ca e timpul sa ma fac pierduta si sa ma relaxez, dar sa revin la treaba cat mai repede. Va multumesc, baieti, ca sunteti alaturi de mine in fiecare moment", a scris Halep, pe contul ei de Instagram.

Andrei Pavel a stat in loja Simonei Halep, alaturi de ceilalti membri ai echipei sale, la meciul cu Maria Sarapova, de la US Open, disputat pe Arthur Ashe Stadium.

Fost numarul 13 mondial si actual capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Pavel, in varsta de 43 de ani, a mai lucrat cu jucatoarele Jelena Jankovic si Tamira Paszek.

Din echipa Simonei Halep mai fac parte preparatorul fizic Teo Cercel si fizioterapeutul Stefan Sodolescu.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3, de rusoaica Maria Sarapova, locul 146 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, in mansa I a US Open, ultimul Grand Slam al anului.