Liderul mondial din tenisul feminin, Karolina Pliskova, este de parere ca Simona Halep va castiga meciul din primul tur de la US Open cu Maria Sharapova, deoarece a avut mai multa consistenta in acest an, informeaza wtatennis.com, citat de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intrebata la New York cum crede ca se va incheia confruntarea dintre Halep si Sharapova, dupa ce la Roland Garros a spus inainte de finala ca ar paria tot ce are, inclusiv casa, pe Simona, Pliskova a raspuns: "Da, de cele mai multe ori nu sunt buna la pariuri. Totusi, voi miza tot pe Simona. Chiar daca m-a facut sa pierd pariul la French Open, cred ca a avut in acest an mai multe meciuri si mai multa consistenta".

Inaintea finalei turneului de la Roland Garros, in care s-au intalnit Simona Halep si Jelena Ostapenko, Pliskova declara ca ar paria tot ce are pe o victorie a romancei. Halep a pierdut insa finala cu Ostapenko.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, marti, nu inainte de ora 02.00, pe rusoaica Maria Sarapova, locul 147 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, in mansa I a US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Aceasta partida va deschide sesiunea de seara pe Arthur Ashe Stadium, arena principala de la Flushing Meadows.

Jucatoarea rusa a revenit in competitii in aprilie, dupa 15 luni de suspendare pentru ca a folosit o substanta interzisa, meldonium.

Halep nu a invins-o niciodata pe Sarapova, in sase partide jucate pana acum. Ultima oara, ele s-au intalnit la Turneul Campioanelor din 2015, cand rusoaica a castigat cu 6-4, 6-4. Halep a pierdut si doua finale in fata Mariei Sarapova, la Roland Garros si la Madrid, ambele in 2014.