Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si taiwaneza Su-Wei Hsieh a fost invinsa de favoritele numarul doi, Yung-Jan Chan (Taiwan)/Martina Hingis (Elvetia), cu 4-6, 6-4, 10-7, sambata, in finala probei de dublu a turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2.536.154 dolari, informeaza Agerpres.

Monica NiculescuFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Niculescu si Hsieh s-au inclinat dupa o ora si 31 de minute si vor primi un cec de 75.575 dolari si 585 de puncte WTA.

Niculescu si Hsieh au mai facut pereche anul acesta la Biel-Bienne (Elvetia), unde au castigat titlul.

Monica Niculescu ramane cu opt titluri de dublu in palmares, castigate in 2009 la Budapesta (alaturi de rusoaica Alisa Kleibanova), in 2012 la Hobart (alaturi de Irina Begu), in 2014 la Shenzhen si Hobart (ambele impreuna cu Klara Koukalova), in 2016 la Shenzhen (alaturi de americanca Vania King), la Washington (cu Yanina Wickmayer) si New Haven (impreuna cu indiana Sania Mirza), in 2017 la Biel Bienne (alaturi de taiwaneza Su-Wei Hsieh).

Monica a pierdut 16 finale de dublu, dintre care doua anul acesta, la Wimbledon (alaturi de taiwaneza Hao-Ching Chan) si la Cincinnati (alaturi de Su-Wei Hsieh).

Duminica, de la ora 21,00 (ora Romaniei), Simona Halep o va infrunta pe Garbine Muguruza (Spania), in finala de simplu a turneului de la Cincinnati.