Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, urmand sa o intalneasca pe invingatoarea partidei dintre americanca Taylor Townsend (locul 134 WTA) si Monica Puig (Puerto Rico, locul 69 WTA), sportive venite din calificari.

Simona HalepFoto: rolandgarros.com

Partida dintre Townsend si Puig este programata luni, dupa ora 22:30.

Halep nu s-a mai intalnit pana acum nici cu Townsend, nici cu Puig (campioana olimpica din 2016).

In primul tur al calificarilor, Taylor Townsend a trecut de Irina-Camelia Begu, locul 59 WTA si cap de serie 9, scor 6-7 (4), 6-1, 6-3.

Posibilul traseu al Simonei Halep:

In turul al treilea, Halep va juca cu invingatoarea din partida Roberta Vinci/ Timea Babos - Anastasija Sevastova/ Shuai Peng, in sferturi s-ar putea duela cu Johanna Konta sau Dominika Cibulkova, in timp ce in semifinale ar putea da peste Elina Svitolina sau Angelique Kerber. Daca va ajunge in ultimul act, Halep ar putea sa o intalneasca pe una dintre urmatoarele jucatoare: Karolina Pliskova, Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza sau Svetlana Kuznetsova.

Click aici pentru a vedea tabloul complet al turneului de la Cincinnati.

La editia de anul trecut a turneului de la Cincinnati, Halep a ajuns pana in semifinale, unde a fost invinsa de Angelique Kerber, scor 6-3, 6-4.

"Western & Southern Open" se desfasoara in perioada 14-20 august, este din categoria "Premier" si are premii totale in valoare de $2,536,154. Ultima castigatoare este Karolina Pliskova. In finala din 2015, Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams, scor 6-3, 7-6(5).