Daneza Caroline Wozniacki (6 WTA) si americanca Sloane Stephens (934 WTA) vor fi adversare in semifinalele turneului de la Toronto, dupa victoriile obtinute vineri, in meciurile din sferturile de finala, perturbate de ploaie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cap de serie numarul 6, Wozniacki a invins-o pe Karolina Pliskova (Cehia), numarul 1 mondial si principala favorita, scor 7-5, 6-7(3), 6-4, dupa doua ore si 58 de minute de joc.

In cealalta partida, Sloane Stephens a dispus de Lucie Safarova (Cehia, locul 41 WTA), scor 6-2, 1-6, 7-5, dupa doua ore si 14 minute.

Sambata se vor decide celelalte doua semifinaliste, in urma sferturilor Simona Halep - Caroline Garcia (Franta) si Elina Svitolina (Ucraina) - Garbine Muguruza (Spania).

Meciul dintre Simona Halep si Caroline Garcia a fost amanat de sambata, ora 04.00, pentru sambata, ora 18.00, din cauza ploii care a cazut a Toronto.

Semifinalele sunt programate tot sambata (ora locala), astfel ca in cazul unui succes cu Garcia, Halep ar trebui sa joace cu invingatoarea din meciul Garbine Muguruza - Elina Svitolina, oprit la scorul de 6-4 pentru jucatoarea din Spania. Partida din penultimul act este programata duminica, de la ora 01.00, ora Romaniei.

Se vor disputa sambata/duminica (ora Romaniei):

Terenul Central

Ora 18.00

Elina Svitolina vs Garbine Muguruza 4-6 (sferturi)

Nu inainte de ora 20.00

Caroline Wozniacki vs Sloane Stephens (semifinale)

Grandstand

Ora 18.00

Simona Halep vs Caroline Garcia (sferturi)

Ora 01.00

Simona Halep/Caroline Garcia vs Elina Svitolina/Garbine Muguruza (semifinale).

In Romania, turneul de la Toronto este transmis in direct pe Digi Sport 2.

Rezumatul partidei Karolina Pliskova vs Caroline Wozniacki:

Rezumatul partidei Lucie Safarova vs Sloane Stephens: