"Senzatia Ostapenko o invinge pe Halep si provoaca surpriza la Roland Garros", a scris cotidianul L'Equipe, dupa finala de la French Open, castigata de sportiva letona, informeaza News.ro.

Jelena Ostapenko, la Roland GarrosFoto: rolandgarros.com

"Nicio secunda perturbata de distanta din clasament, Jelena Ostapenko, 20 de ani si numarul 47 mondial, a creat o imensa surpriza la Roland Garros. Condusa cu 6-4 si 3-0, letona a invins-o pe Simona Halep la capatul unui duel impresionant, unde neexperimentata Ostapenko a dat dovada de un sange rece admirabil in setul trei (4-6, 6-4, 6-3)", scrie publicatia franceza.

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, a ratat a doua oara castigarea turneului de la Roland Garros, dupa ce a pierdut, sambata, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finala disputata in cariera, cu Jelena Ostapenko.

S-ar putea sa te intereseze si:

Simona Halep, invinsa in finala de la Roland Garros de Jelena Ostapenko (4-6, 6-4, 6-3)/ Vis frânt sub loviturile naprasnice ale adversarei

Simona Halep, dupa infrangerea din finala de la Roland Garros: "E o zi dura ca nu am reusit sa castig, dar trebuie sa muncim si sa credem"