PSG nu a avut parte de un sezon pe masura asteptarilor, formatia de pe "Parc des Princes" pierzand titlul de campioana din Ligue in favoarea celor de la AS Monaco, in timp ce in Champions League a fost eliminata in optimi, desi castigase mansa tur cu 4-0 (Barcelona s-a impus in retur cu 6-1). In aceste conditii, zilele lui Unai Emery pe banca tehnica a formatiei pariziene sunt numarate, in locul acestuia putand veni Jorge Jesus.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Adus tocmai pentru ca PSG sa conteze in Champions League, Emery a fost eliminat de Barcelona inca din optimi, cu toate ca echipa franceza s-a impus cu 4-0 la Paris.

Infrangerea cu 6-1 de pe "Camp Nou" nu a fost digerata usor de patronul lui PSG, iar parcursul din Ligue 1 a venit ca o completare a esecului din actuala stagiune.

PSG a pierdut si titlul de campioana a Frantei, trofeu cucerit de AS Monaco.

Presa din Portugalia (reprezentata de A Bola si O Jogo) vorbeste despre numele noului tehnician al lui PSG, acesta fiind dupa spusele ei Jorge Jesus.

In varsta de 63 de ani, Jesus este in prezent tehnicianul celor de la Sporting Lisabona, iar PSG ar urma sa plateasca o clauza de reziliere de aproximativ 15 milioane de euro pentru a-l "elibera" pe antrenorul portughez.

Jorge Jesus a venit la Sporting in 2015, dupa sase sezoane petrecute la Benfica. De-a lungul cariere a mai pregatit formatii precum Amora, Felgueiras, Uniao Madeira, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Vitoria Guimaraes, Moreirense, Uniao Leiria, Belenenses si Braga.